Hejdå 2016!(Årets sista sjalaning. 😍)

Detta året har verkligen varit en bergochdalbana förvisso ha det varit hänt mycket kul, som dotterns första steg, mitt första fasta jobb(fast jag börjar inte förrän 2017 så gills inte riktigt! 😉 ) och all underbar tid jag fått spendera med våran underbara lilla tjej! Men också otroligt mycket negativt, har aldrig stressat så mycket som under detta år, förlorade en av Nopplis valpar innan hon ens hann fylla 2, inbrott i vårt förråd och blev av med alla mina vintage-spel utan någon ersättning för det, och så mycket fler tråkigheter så nä 2016 har inte riktigt varit mitt år och jag är verkligen inte ledsen att vi aldrig mer kommer ses. Så för att ta ett citat från Historieätarna, hejdå 2016, hejdå jättemycket, jag kommer inte sakna dig ens lite!

Välkommen 2017, jag ser verkligen fram emot dig!! Och gott nytt år till er alla! <3