Spam Buzz Wildflower 2


semi-fwcc - 1

semi-fwcc - 2

semi-fwcc - 3

semi-fwcc - 4

semi-fwcc - 5

semi-fwcc - 6

semi-fwcc - 7

semi-fwcc - 8

En ny kärlek har landat här, Buzz är nog den vackraste sjal jag någonsin ägt, den är verkligen ett mästerverk och blir bara mjukare för varje dag som går! 😍😍 Idag provade vi en semi-fwcc, lite pilligt att få till men väl på plats är den great! Super att både amma och somna i! 😍😍

I got a new love, Buzz is probably the most beautiful wrap I have ever own, it’s really a masterpiece and is just getting softer every day! 😍😍 Today we tried it in a semi-fwcc, it’s a bit tricky to get it right but finished it’s great! So easy both to nurse and nap in! 😍😍


2 tankar om “Spam Buzz Wildflower

  • Anita

    Såååå fin 🙂 Vad är det för str? pris? blandning? Vart kan man köpa den? Jag är kääär 😀

    • Emily Inläggsförfattare

      Tack! Kan bara hålla med den är underbar! 🙂 Det är en 3a, priset låg på £370, blenden är bomull/bourette/silke, det är de svåraste, den är väldigt svår att få tag i jag föreslår att du kika på Sling studios fb och går med i gruppen Sling Studio Sqaud på fb så kan du hitta mer info där. 🙂

Kommentarer är stängda.