Ett år!!


bebis250715 - 1

IMG_6994.JPG

guldklimp - 2

sotis-i-soffan - 1 (2)

fwcc - 1

Lichen Frost - Chcc med Ring

Ruck - 1

Kew-ruck - 3

Jag kan inte förstå det, tiden har gått så himla fort, tänk att våran underbara lilla dotter redan är ett år idag!! De känns som de var igår vi hade så bråttom att komma iväg från BB att vi glömde skriva på ett papper som de sen ringde oss om när vi stod på ica och köpte ersättning! 😂😂 För ett år sen då hade jag bar träffat mitt lilla knyte i 8 timmmar än så länge, hon var så liten, så röd och så söt, vid denna tiden hade också sambon hunnit återhämta sig efter den lite traumatiska situationen som hände när bönan skulle ut och hela familjen var samlad. Vid denna tidpunkt för ett år sen var livet ganska perfekt, och de är de nu med, speciellt nu när hon sover! 😂😂

Grattis mitt älskade lilla gosetroll! 😍❤️