Resedrömmar – i samarbete med flygresor.se


beach-flygresor

Sitter här och drömmer om att resa iväg en sväng hela våran lilla familj till någon mysigt ställe och fascineras över hur prioriteringar förändrats efter att man fått barn. Innan när vi åkt iväg har de varit ganska spontana sista minuten resor där resa och hotell gärna skulle gå på så lite som möjligt så vi istället kunde fokusera och lägga pengarna på god mat och shopping i mängder! 😀 Nöjen före bekvämligheter helt enkelt, hellre ett par snygga skor än att kunna flyga i vettig tid(inte kl 4 på morgonen 😉 ). Dessutom hade vi ofta svårt att bestämma vart vi skulle, hur länge och om vi kunde få ledigt från jobb förrän precis innan så därför var sista minuten de bästa valet för oss då. 🙂

Nu ser läget lite annorlunda ut, nu vill vi hellre att resan ska vara så bekväm och smidig som möjligt, typ all inclusive någonstans, måste vara barnvänligt, kan tänka oss att lägga en slant extra för att slippa åka astidigt, kanske till och med betala för att checka in bagage(är osäker på hur man ska få med allt till bönan i handbagare 🙈😂). Tänk om de skulle bli som första gången vi var i England när vi stod utan husrum och knallade genom London halva natten innan vi tillslut runt 3-4 snubblande in på ett litet hotell med en ettåring!! 😱 Nä enkelt och smidigt ska de vara gärna med en bamseklubb så man kanske till och med kan få lite vuxentid under semestern! 😉

Men får nog drömma en stund till efter studier och nu med föräldrapenning har man de inte så jäkla fett direkt, och utsvävningar ala semster får nog vänta ett tag till men drömma kan man ju och en sista minuten till en mysig strand med vatten som är varmt hade varit helt underbart här i Ystad blir de liksom aldrig bättre än möjligtvis tillräckligt varmt för ett supersnabbt dopp bara för att man ska ha gjort de! 😛