Sjalnörderiet fortsätter!


Close - 1 (1)

Close - 1

Close - 2

Close - 3

Close - 4

Close - 5

Close - 10

Close - 6

Close - 7

Close - 8

Close - 9

Dottern somnade på vägen ut så jag tog tillfälle i akt och fotade nära i solskenet att guuuud vad fina dessa två är!! 😍😍😍😍

Insåg precis att jag som var säkert på att linsjalar inte riktigt var något för mig har nu lin i 5 av mina 7 sjalar! Och då är iaf 3 av dem rena lin/bomull endast och 2 har även silke och 1 också merino, förutom bomull är lin helt klart de vanligaste materialet i mina sjalar! 😂 Så jag gillar nog kanske lin iaf då, förutom att bryta in den, de är ett styvt arbete om man inte räknar med Sling Studios Lazy linen som kommer mjuk och mysig, de är helt underbart!! Men har man inte så tur tänkte jag göra en liten tut över hur jag gör för att bryta in mitt lin. 🙂