LovaLoom Astra Geminidas


Dhfreah - 3

Kangaroo - 1

poppin-dh - 2

poppin-dh - 3

poppin-dh - 1

Jag har haft denna underbara snygging som ser ut som en glittring stjärnhimmel med en gulligt barnslig touch, att leka med här på semester en vecka, den har verkligen gett mersmak! Jag har länge gillat mönstret på Astra men denna tyckte jag först var lite för svart/vit för min smak men de passar så perfekt då den blir som en riktigt stjärnhimmel! 😍😍

Blenden är 59% bomull,  37% mulberry silke, 2% polyamid och 2% polyester.

Storleken är en lång 7a, ganska bred.

Lite för bred för min smak men de kom jag snabbt över, längden var lite mer problematisk men de har ju inget med sjalen att göra! 😉 Min första känsla var gud vilken underbart mjuk sjal(!!) alltså jag har haft många mjuka sjalar men denna var verkligen i en klass för sig! Dessutom en dröm att sjala med, inte särskilt stretchig men samtidigt inte så stum att den inte var lätt att tajta till passen med. Ganska mycket glid så var lätt att få på plats men väl där satt den som en smäck och rör sig inte en tum. 🙂  Den känns ganska tung i handen och de är ingen tunn sjal, men trots dens tjocklek är den ändå smidig att jobba med och ligger otroligt mjukt och mysigt på axlar, tjockleken gjorde också att den avlastar himla skönt, varesig de var i enlager eller slarvigt flerlager så kändes bönan lätt som fjäder!

Förutom att längden gjorde att blev väldigt många varv/lager med tyg vilket gjorde de lite varmt kändes det som en ganska sval och skön sjal men tillräckligt gosig att nog passa att gosa in sig i även under vinterhalvåret. 🙂 Ärligt talat hade de inte varit för att jag redan har en egen astra i annan färg/blend hade detta blivit en diso så himla underbar var den!! 😀

English;

I have had this amazing babe who looks like a glittery starry sky with a cute childish touch, to play with here on vacation for a week and it has definitely  making me wanting more! I have liked the Astra pattern for some time but just this one did I think was a bit to b/w for my taste but it really works irl because it makes it look like a real night sky. 😍😍

The blend is 59% cotton,  37% mulberry silk, 2% polyamide and 2% polyester.

Size was a long 7a, pretty wide.

A bit wide for my taste but that I forgot pretty fast, the length was a bit more problematic for me how loooove shortis, but that has nothing with the wraps qualities to bo so I have tried to forget that. 😉 My very first feeling was wow what a wonderfully soft wrap(!!) I have had many soft wraps but this was really in a different class! Beside that it´s a dream to wrap with, not specially stretchy but in the same time not so non-streachy that it wasn’t easy to tighten the passes, just the right amount of stretch can you say! 😉 Pretty glidy so  it was easy to get the passes to the right places and well there they stade didn’t move a inch! 🙂 It feels pretty heavy in hand and it’s not a thin wrap, but it doesn’t let it’s thickness stays in the way, it’s still very easy to work with and is super-cushy on the shoulder, the thickness also did that is was very supportive and forgiving, It didn’t matter if is was a onelayer carry or a sloppy multilayer my lo was light as a feather either way!

Beside that the length did that it was many layers of fabric around my body in every carry which did it a bit hot, it feels like a pretty cool and nice wrap but still snuggly enough to cozy up in, in the winter. 🙂 Honestly if it wasn’t for that I already have another Astra in a different color/blend on the way this would definitely be a diso so incredibly great was it!! 😀