Sommarlov!!


Ruck - 1Wow vad konstigt de kändes i morse att halvsovade mumla ha så kul på jobbet till sambon, de har jag inte gjort sen den 21 juli förra året dagen innan vi åkte till förlossningen. Helt sjukt att vi båda har kunnat vara hemma med bönan så himla länge(även om jag har pluggat) men nu är den tiden tyvärr förbi och jag är ensam hemma med mitt gosiga gulletroll! Första dagen på min mammaledighet, sen terminen började i höstas, ska bli skönt att få en paus från skolstressen. 🙂

De började väldigt bra hon tog sovmorgon så jag kunde sitta och mysa ensam i soffan med lite kaffe och pilla med lite småfix som är kvar på examensarbetet(tyvärr) innan vi åkte till stallet där hon satt glad och nöjd i sjalen i nästan 1,5h på vägen hem somnade hon och jag hann tänka vilken fantastisk start de här blev! 😉 Tyvärr vaknade hon efter bara 10 min, fortfarande trött och därifrån gick de verkligen neråt, övertröttheten blev ett faktum och ingenting funkade, hon ville inte ens sitta i min famn där hon alltid(!!) vill sitta i vanliga fall. Självklart har den omställning inte gått bönan förbi och jag tror de var därför de blev en sån kris, till slut fick jag henne att snutta till sömns iaf och nu sover hon väldigt tung och gott. 🙂

Förhoppningsvis är de snabb övergående så vi bara kan mysa, sjala och njuta av livet hela sommaren! 😀

Denna sommar ska vara helt kravlös, ja förutom några lösa trådar som måste fästas i examensarbetet då, och ta hand om mini-me såklart! 😉 Men förutom de så ska denna sommaren fokuseras på sånt som är kul och ladda batterierna så jag är pigg och redo att ge mig ut i arbetslivet til hösten! 😀