LSC Voronoi Dunaway


DHOutside - 5

VDForstaUpp - 1

VDblueside - 6

VDKanga - 3

VDForstaUpp - 4

Denna vecka har varit väldigt tuff och väldigt väldigt sorgligt så jag tappade andan en stund.😭😭

Men här kommer en första sjal-review iaf, först ut kändes passande att ta vackra Dunaway då den fick flytta vidare idag för att jag fick chansen att köpa dens fina lillasyster! 😀

Dunaway är mitt första möte med märket London Sling Company(LSC) det är deras andra släpp och då jag tyckte den första de släppte var lite för mörk för mig(mörkblå/blå) kändes färgerna på denna helt rätt för oss. Så härligt våriga och underbara! 🙂

Blenden är 80% bomull och 20% kashmir, jag som älskar kashmir tycker blenden är underbar!

Min var en 4a på 4,15m och 68cm bred.

När sjalen landade hos mig var den redan väldigt mjuk och mysig och jag tror inte de första badet gjorde någon större skillnad men efter varje bäromgång har den blivit mjukare och mysigare! Dottern tycker den var supermysig och somnade nästan varje gång jag knöt upp henne på magen. 🙂 Detta var den första sjalen jag fick till en kangaroo med, det var visserligen längesen jag provat och jag tror att de är lättare att få till en kangaroo med ett lite större barn men den var ändå anledningen till att jag vågade prova på kangaroo igen efter att ha misslyckats duktigt för längesen!

Den var riktigt perfekt till kangaroo, lite glidig så lätt att tajta runt axlarna, lite stretchig så den omfamnar liten helt perfekt, med lite av en bandagerande känsla, dessutom stadig nog att fixa ungefär 10kilo i enlager på magen utan problem. Jag tror inte jag hann bryta in den ordentligt så den kan nog bli ännu mjukare men den är redan väldigt mjuk och mysig, perfekta snuggle-sjalen! 😍

Det andra knytet den användes flitigt i var Dh Cccb, då min dotter inte är så stor är(10mån och ca 75cm) gjorde bredden(ca 68cm) på sjalen att hon ibland drunknade lite i en dh och jag fick vara väldigt noga med att få in mycket tyg i sätet för att undvika detta. Men förutom det sjalade den som en dröm, den gled lätt på plats och stannade sedan där, med lite bounce var de lätt att få passen tajt och fint utan att för den delen sagga. Och den gjorde väldigt vackra och bekväma chest-belts(cccb).

Min första känsla när jag sjalade första gången med Dunaway var wow jag kan sälja alla mina andra sjalar för de kommer aldrig bli använda igen och hade de inte varit för att den var lite för lång för mig hade den nog kunnat stanna för alltid, men nu kan jag glädja mig med hans otroligt fina lillasyster May istället, samma sjalegenskaper men bättre storlek för oss!

English;

Dunaway is my very first meting with the brand  London Sling Company(LSC), it’s there second release and since I thought the first one they released was to dark för me(darkblue/blue) did Dunaways cools feels completely right for us. Så lovely springy and wonderful! 🙂

The blend is 80% cotton and 20% cashmere, me who looove cashmere thinks the blend is amazing!!

Mine was a 4 on 4,15m and about 68cm wide.

When the wrap landed at my place it was already really soft and I don’t think the first bath did any bigger differ but after every wear it became softer and cozier! My daughter thinks it’s supersnuggly and falls asleep almost every I carry her in the front. 🙂 This is also the first wrap I ever get a decent kangaroo with, it was although a very long time since I tried and I think it’s easier with a bigger child but this wrap was still the reason that I dared try kangaroo again after some completely disaster attempt long time ago!

It was really perfect to kangaroo, a  bit glidy so it was easy to tighten around the sholders, a tiny bit strechy so it embrace lo completely perfect, with a bit  bandaged feeling, and also steady enough to carry a 10kg child in one layer in front a long time without problem. I don’t think I breaked it in enough, so I think it will be even more soft, but it’s already very soft and cozy, the perfect snuggle-wrap! 😍

The other carrier I used frequently was Dh Cccb, because my daughter is not so big yet(10month and 75cm) did the width(about 68cm) on the wrap that she drowned a little in a Dh and I needed to be very careful when I tightened so I got i lot of wrap in the seat to avoid  that. But except that Dunaway wrapped like a dream, it glide smoothly in place and stayed there, with a bit bounce it vas easy to get the passes tight and smooth without any sagging! And it did very well i beautiful and comfortable chest-belts(cccb).

My first feeling when I wrapped the first time with Dunaway was wow(!!) I can sell all my other wraps because they will never be used again and was it not for the lenght(all over 3,9m is toooo long for me) I think Dunaway had stayed forever, but now can I love his amazingly beautiful younger sister May instead, same wrappingquality but in a better size for us!