Lite av en legacy-wrap!


paketoppning - 1

paketoppning - 2

paketoppning - 3

paketoppning - 4

paketoppning - 5

paketoppning - 6

paketoppning - 7

paketoppning - 8

Dag kom en ny sjal i lådan! 🙊 hihi de var faktiskt ett byte, jag är inte gjord av pengar! 😉 Ett himla härligt byte, denna sjal har jag väldigt länge suttit och suktat och funderat över men bara inte kommit mig för att köpa men nu fick jag äntligen chansen!! And it was goooood! 😃 Denna heter Didymos Indio Aurora, den enda Aurora sjalen jag hittat som jag gillat än så länge och de är ju klart att jag måste ha en Aurora-sjal till min lilla törnrosa!! 😍😍

Aurora - 1

AuroraKangaroo - 1

Har redan hunnit prova den tre gånger och första känslan är wow vad skön den är!! 😃 Wq(Wrapping Qualities) känns amazing speciellt med tanke på att prislappen är en bra bit under vad de flesta av mina sjalar kostar!

De fick mig också att komma fram till att jag nog ska börja en ny kategori här på bloggen för sjal-recensioner, har hunnit med ett antal sjalar och börjar få en känsla för sjalkvalitéer. 😃 Med början imorgon, hoppas ni kommer gilla den. 😊