Att få till pass två i Dh


DHTas - 1 (1)

I början är det verkligen en riktigt pärs att få upp de andra passet över ryggen, de gäller inte bara dh utan egentligen alla ryggknyt där man har mer än ett pass över barnets rygg. Jag har många gånger bett min sambo att dra upp de speciellt när jag är trött och stressad och helt enkelt inte orkar hålla på ett fippla. 😉 har sett wyil video för hur man ska få till de andra ryggpasset men den kräver båda armarna och med en superpoppande bebis är de helt enkelt inte genomförbart dessutom kräver de en längre sjal. Men så för ett par dagar sen insåg jag att jag hittat en teknik som funkar alldeles ypperligt och är hundra procent failproof, hihi för mig iaf! 😀

De första jag gör är att jag fokuserar på bottenrailen och sen flippar upp resten av sjalen över rumpan på liten för att inte sjalen ska fastna under sätet, sen studsar jag för att få upp sjalen i så högt jag vill! 🙂 Så smidigt och så enkelt. När man studsar få man också upp sjalen över benen så den hamnar i sätet istället för att tryck på hennes gosiga vader. 🙂

Hoppas de funkar för er med! 😀 Kommentera gärna om de funkar/inte funkar för er! 🙂