Cana a-la Chanel tester


HVSemester - 1

HVSemester - 2

HVSemester - 3

HW - 1

HW - 2

HW - 3

Detta är min allra första testsjal och recension och de kommer även bli första gången jag skriver en engelsk översättning. 🙂

Blenden är 100% crepe silke warp och Bomull-bourette weft (50%/50%) så väldigt mycket silke! 🙂
Strl 6, sjalar lite kort. 🙂

Jag gillar silkessjalar, min hästissjal(Tian Ma) har silke som gör den härligt greppig, tunn, stark, lite sträv och en perfekt ryggsäckssjal. a-la Chanel har många likheter med med den men med lite mer av allt, otroligt greppig, mycket tunn och sval, ganska ordentligt sträv och med en stor arom av silkesdoft som jag själv upplever lite överväldigande men sen är jag ganska doftkänslig också. Den är härligt avlastande i mycket välspända flerlagersknyt men inget man slänger upp i en snabb ryggsäck. Färgerna tyckte jag var väldigt fina och de fick en att se lite piggare och fräschare ut vilket passar ypperligt för en trött och sliten småbarnsmamma! 😉

English;

This is my first time reviewing a wrap and also first time I wright a english translation so I hope it’s not too bad. 🙊

The blend on this one is 100% crepe silk warp och Cotton-bourette weft (50%/50%) so a lot of silk! 🙂
Size 6, wraps a bit short. 🙂

I like silkwraps, my horsiewrap(Tian Ma) has silk(40% tussah) which makes it gripy, thin, strong, a bit rough and a perfect ruckwrap. a-la Chanel is in many ways very alike Tian Ma but with more of everthing, extremly gripy, superthin and cool, very rough and with a big aroma of silkfragrance that I myself feels a bit to overwhelming but I also very fragrance sensitive. It is lovely supportive in very well tightening multilayer carrier but not one I would use for a quick ruck. The colors was very nice and they make me look a bit more alert and fresh which is very nice for a tired and worm down small childs mama! 😉