De kom en sjal..


Paket - 1

Paket - 2

Paket - 3

Paket - 4

Paket - 5

Paket - 6

Paket - 7

Paket - 8

Paket - 9

Paket - 10

Paket - 11

Tidigare i veckan döck de upp ett alldeles speciellt paket, det är alltid kul att testa nya sjalmärken med detta var extra spännande, väldigt nytt och detta är deras andra sjal, den första var jag väldigt sugen på men lite för mörk för min smal så denna var helt perfekt!! Sjalmärket heter London Sling Company och sjalen heter Voronoi Dunaway. Dessutom med 20% Kashmir i vilket är mitt nya favoritmaterial, så mjukt och så underbart att sjala med!! 😀 😍

Och förutom sjalen fick jag också en helt underbar lite spegel(nedersta bilden), ska bli spännande att se om det funkar bra med en spegel, något jag funderat på många gånger! 🙂

Men denna sjal kom i loomstate så fick åka i badet innan jag kunde sjala men den, för att väven skulle sätta sig, men de var de värt;

VDForstaUpp - 1

VDForstaUpp - 2

Helt underbara att sjala med och sleepdusten var start så liten somnade nästan med en gång! 😉 😍 Denna sjal ska bli såå spännande bryta in och lära känna! 😍

Håll utkik för nästa vecka kommer de en till! 😉