En vecka går fort!


Semesterfluff - 4

atww - 1

katastrofrrrr - 1

Battrerrrr - 1

Semi-fwcc - 1

Shawl - 1

semesterFwcctas - 1

RuckRing - 1

RuckRingSleep - 1

Då har den underbara semester sjalen rest vidare! En vecka springer verkligen förbi men vi har hunnit med att prova denna goding en hel del, och kanske att den har en aning mer stretch än jag skulle önska men ut över de är den helt fantastisk, lättsjalad, lätt att spänna ordentligt, greppig så den sitter på plats och underbart avlastade även vid enlagers knyt på magen med min 9+kgs bönan. ☺️ Det har varit en rolig vecka dock vi har provat nya knyt nästan varje dag och hittat ett par nya favoriter(semi-fwcc och en variant av rrrr, de andra funkar inte med mitt popcorn!), plus att vi har gått all in med ringar, ringavslut är så himla nimt, mycket lättare än knutar plus att man kan efterspänna utan att behöva knyta om de till och med gör de lättare! 👍

Och färgen passar oss verkligen som en smäck! Hoppas denna sjal kan få flytta hem till oss permanent en vacker dag!! 😍😍

Men för nu är mina andra sjalar nog glada att den flyttat vidare så jag kan börja ägna dem lite kärlek igen! 😄 Plus att något nytt kommer dimpa ner i brevlådan idag! 😉