En sjal på besök!


Semesterfluff - 1

Semesterfluff - 2

Semesterfluff - 3

Semesterfluff - 4

Semesterfluff - 5
Visst sitter den som en smäck i min stash?! 😍

Idag har jag fått äran att få min allra första semestersjal, WW American Quilt Forest Glade och den är såååå himla vacker att jag tror jag måste ha en egen!! 😍😍😍 Tyvärr var fotografen ute och byte bromsbelägg så fick bli ett par selfibilder! 😛

Men wow vilken sjal, jag har aldrig haft en sjal i 100% bomull, så detta är min första och den är fab, har aldrig varit med om en lättspänd sjal och sen sitter den som en smäck! 😀 Då bönan var väldigt bestämd om att ha armarna på utsidan och gärna lutar sig utåt är tyvärr Shepherd’s vårt knyt dock! 🙁 Men förutom de var de väldigt bekvämt, sjalen är sjukt bekväm. 😀

Jag ska ha den i en vecka så får se om jag kommer ändra åsikt men så här långt wow! 😀