30 Days 30 Carries Wrap Challenge – Sammanfattning


Best-001Många knyt har de blivit, vissa bra och blivande favoriter annars som jag bara kände blä detta vill jag inte göra om! Och vissa har jag blivit så eld och lågor över att jag velat prova alla tillgängliga varianter(tex Ruck)! 😄

30 knyt och jag gissar att ni inte vill ha en återblick på dem alla så jag har satsat på mina favoriter, men vill ni se alla igen har jag skapat en egen spellista för allaihopa, https://www.youtube.com/playlist?list=PLOcg86QI6WCXvw-zKxt5aOcKr4pn3Y24V 😀

 

favoriter-001Mina fyra favoriter i utmaningen som jag har tagit till mig och använt mig av vid sidan av är,

  • FWCC(size 4)
  • CHCC(size 3)
  • Ruck(size 4)
  • RRRR(size 3)

RRRR har jag kanske inte använt så mycket än men känner ändå att den är riktigt awesome! Så den ska jag öva mer på! 🙂

potentialSen finns de ett par som jag känner har potential att bli nya favoriter,

  • Back Torso(size 4)
  • Shepherd’s Carry(size 3)
  • Semi-fwcc( size 3)

Så dessa tänkte jag att jag skulle grotta ner mig totalt i och bemästra ordentligt! 🙂 Alla 7 kan nog behöva lite finputsning över lag men sen tänkte  jag göra lite tutorials över dem med lite tips och trix som jag har erfarnat under min tid som sjalare! 🙂  Dessutom fick jag hem ett helt gäng med sjalringar igår så jag tänkt jag skulle spana in lite olika ring avslut etc också. 🙂 Och när jag klippt min vackra Lichen Frost som kommer bli min allra första två tänkte jag också se om jag kunde göra en video på vad man kan göra med en två(förhoppningsvis utan att vara allt för lik Wyil..)! 😀