30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 30


30Taiwanese - 1

30Taiwanese - 2

30Taiwanese - 3

30Taiwanese - 4

Och så var sista dagen här! 😱 Ett tag trodde jag inte den skulle komma och med en dundrande huvudvärk var jag sugen på att strunta i alltihopa men under ett ögonblick när huvudet var lite bättre och bönan var på hyfsat gott humör slängde jag upp henne iaf!

För första gången kom min sjua till sin rätt, detta var sista chansen innan jag tar till saxen ✂️✂️ och gör en tvåa av den! 😛

Det var ett ganska pilligt knyt och jag måste få sååå mycket mer spänning i det, men när de var klart var de trots dåligt spänning och en bönan som hamnade rätt långt ner rätt bekvämt, tror om jag bara får de tajtare kan de nog bli riktigt skönt, men var inte tillräckligt för att behålla sjuan, speciellt inte som jag lätt hade kunnat göra detta med en sexa!

Kände lite av poppning, men inget större så tror nog vi hade kunnat gilla knytet om inte bönan var av den åsiktet att snabbast vinner och det är inte denna så nu ska jag sätta saxen i min sjua och leva kortsjalslivet! 😄

Så med de var denna utmaning över! 🙂 Imorgon kommer en över och återblick över alla knyt och en fundering om vilka jag faktiskt kommer ta till mig och vilka jag nog aldrig kommer använda igen! 😄