30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 27


27SBCC - 1

27SBCC - 2

27SBCC - 3

27SBCC - 4

27SBCC - 5
Så idag var de dags för Short Back Cross Carry(SBCC) blev jättetaggade då jag såg att den var väldigt lik den jag ville prova igår! Men hua mig vad jag inte gillade denna, bönan tyckte den var helnice då hon hade fullt vingelutrymme och kunde kika över allt(och ta ett redigt tag i mammas nackskin!! mindre skönt! 😛 ), vilket för min del kändes otroligt osäker, visst jag ser på videon att de inte är så himla farligt men de kändes verkligen som liten skulle falla i backen typ hela tiden! Och efteråt som hon skulle spänna sig bakåt och så skulle jag har ett hysteriskt barn hängande i knävecken!

Så trots att den var 100% opopbar var de ingen höjdare för mig! Och jag måste lära mig att få upp de andra passet över litens rygg jag förstår tekniken med armbågarna men när jag väl står där bli jag helt låst! 😛