30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 26


26HJBC - 1

26HJBC - 2

26HJBC - 3

26HJBC - 4

26HJBC - 5

Sjal min läckra Artipoppe 2Bird Avalon stl 3.

Blev ett tidigt knyt idag, blev dock ingen favorit direkt, men kikade in en variant som jag tror hade passat oss bättre men innan jag hann prova fick bönan problem med magen och jag känner att vi nog ska ta de lugnt idag så får prova de en annan dag när bönan mår bättre!

Så här är Halv Jordan’s Back Carry(HJBC) som orginalet ser ut, trixigt att spänna och kändes inte supersäkert när vi tog en promenad med det men tror de kan ha suttit lite i mitt huvud för de satt bra iaf. Bönan verkade också förvånansvärt nöjd i det trots att hon hamnade ganska långt ner. Dock visade de en variant på cccb utan att knyta en första knut som jag provade men de tyckte jag fick sjalen att glida en del vilket gjorde att bönan hamnade ännu längre ner så tror jag kommer hålla mig till att knyta en enkel knut först och tvinna sen. 🙂

Sen insåg jag att denna sjal behöver lite mer inbrytning, tyckte den hade mjuknat en del men efter ett par veckor med bara mina tunna fina fyror känns denna som att sjala med en plywoodskiva! 😛 Denna variant var de jag hade tänkt prova istället, https://youtu.be/vlIsptTWjs8

Nu är det bara fyra knyt kvar imorgon blir de SBCC får se vad de går ut på! 😀