30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 25


25JBC - 1

25JBC - 2

25JBC - 3

25JBC - 4

25JBC - 5

25JBC - 6Idag fick min vackra Oscha Andaluz Eir stl 4 jobba! Och kolla vilket sätet jag fick till! 😄

Försökte jag satsa på att knyta lite tidigare, men det var inte helt lätt då vi gick upp väldigt tidigt och iom att vi dessutom ställde fram klockan blev bönans sömncykel helt rubbad och antingen sover hon eller är jättecranky av sömnbrist, inte superoptimalt för att släng upp på ryggen och prova nya knyt! 😛

Men efter en ovanligt lång tupplur och en flaska välling var hon på lite bättre humör och jag gjorde ett försök! 🙂 Jordan’s Back Carry är väldigt lik Giselle’s igår men jag gillar nog faktiskt denna snäppet bättre, dock lite svårt att få höjd i knytet kände jag, antagligen för att de ena passet kommer under armen, så tror de skulle passa bättre till ett större barn, tror alla flerlagers knyt på rygg passar bättre till lite större barn. Men speciellt detta då bönan drunknade lite! 😉

Såg att jag råkade vrida sjalen ett varv men tror inte de ändrade resultatet något! 🙂

Imorgon blir det halva detta, Half Jordan’s Back Carry(HJBC) får se om de får att få högre, och då ska min fantastiska 2Bird för jobba! 😀