30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 24


24GBC - 1

24GBC - 2

24GBC - 3

24GBC - 4

Sjal Sling Studio Bracken Sun Ray stl 4

Detta knyt, Giselle’s Back Carry(GBC)  hade jag inga större förhoppningar på när jag hade kickat på ett par tutorials, börjar tröttna på krångliga flerlagers knyt nu, men detta var faktiskt bättre än jag trodde, lite krångligt och det är svårt att slå en ruck nu när jag har bemästrat den men när jag var klar vart de rätt bekvämt och bönan var väldigt nöjd trots lite för långt ner. 🙂 Såg att jag inte riktigt fått ut de till knävecket också!

Minnet tog slut, men det enda jag gjorde efter videon tog slut var att knyta fram till. 😉 Men den kändes som en lite krånglig blandning mellan ruck och rrrr kanske när bönan har blivit lite större, tyngre och jag har lite behov av flerlagsknyt kan detta bli en favorit. 🙂

En lärdom tar ja iaf med mig av detta knyt och det är att om man strå upprätt när man knyter är de mindre risk att få sätet poppat under knytet så från och med nu ska jag försöka stå mer upprätt! 😀