30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 23


23ChristinasRuckless - 1

23ChristinasRuckless - 2

23ChristinasRuckless - 3

23ChristinasRuckless - 4 

23ChristinasRuckless - 5

Sjal Studio Sling Bracken Sun Ray Str 4.

Shit alltså detta knytet var fruktansvärt!! Efteråt var jag helt slut och hade sjukt ont i ryggen, det står att man ska kunna göra knytet med en fyra och visst den är tillräckligt lång för att kunna knyta, men den är inte tillräckligt lång för att kunna få runt med något form av spänning! 😟  Redan när jag tittade på videor över knytet borde jag anat onåd, fick titta typ en miljon gånger innan jag fick till hur jag skulle göra, lite för krångligt för min smak!

Detta är första gången jag inte har klarat att knyta till knytet själv. 😟  Sjukt besviken och definitivt inte ett knyt jag kommer göra fler gånger! Blä vill inte ens titta på video! Haha men sjalen är iaf sjukt fin! 😄 Långt och ospänt är knytet dock. 😛

Nä nu ska jag tagga för Giselle’s Back Carry som det är dags för i morgon, hoppas de är trevligare! 😀