30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 22


22drs2s - 1

22drs2s - 2

22drs2s - 3

22drs2s - 4

Sjal, min nya vackra Sling Studio sjal, Bracken Sun Ray str 4.

Nu så, nu är vi igång med utmaningen igen, lite nya sjalar var allt som behövdes ! Och nu ska jag bli klar också! 😉

Idag var de dags för DRS2S, eller Double Rebozo Shoulder to Shoulder som är de långa namnet på den! 😉 Denna hade jag inte stora förhoppningar på, tyckte den verkade krånglig och omständig, har dessutom svårt för bröstpass annars, trodde också att de behövdes en långsjal för detta knyt!

Men boy vad fel jag hade, min fyra skulle ha räckt utan problem till tub om jag bara fått henne högre upp och lite bättre spänt, men gud vad skönt knytet var iaf!! Helt otroligt skönt!! Trots ospänt och för lågt kändes bönan viktlös! Dessutom upptäckte jag när jag tog tag i middagen efter knytet att den är super framför spisen då de bli väldigt lite sjal kvar fram på med tubknytet! 🙂 Dock var det lite knixigt att knyta samtidig hålla under rumpan på bebis genom hela knytet, videon jag kikade på gjorde hon inte de men gör inte jag de sträcker lite ut benen och dödar sätet med en gång, men de ska jag nog lyckas med nästa gång! 😉

Imorgon är de dags Christina’s Ruckless, det ska bli spännande! 🙂