Två A!!


AlavonRuck - 4

Alltså shiiiiit!!! Jag vet inte riktigt vad som hände, men förra veckan lyckades jag haffa mitt första A som slutresultat och idag haffade jag de andra!!

Efter en natt med typ noll sömn går jag upp som en sömngångare, loggar in och skriver en online-tenta på en timme och lyckas scora 29/30(27+ = A) poäng!! Helt sjukt, och då det är de enda betygsgrundande momentet i kursen(de andra kan bara få godkänt eller inte) är det också de slutbetyg jag kommer få på kursen! 😃 Så glad att jag nästan skulle kunna skutta fram om jag inte höll på att somna på stället då! 😉

Hoppas nästa natt kommer bli bättre då jag har en tenta imorgon också och har lite svårt att tro att jag skulle kunna ha sånt här flytt två tentor på rad! 😉

Men sen är de slut och förutom lite småfix har jag bara examensarbetet kvar, det ska bli fantastisk! 😃