Bönan växer!


esprit2Mitt i feberparadiset(=liten varm och ledsen dotter som tycker sömn är överskattat och två väldigt trötta föräldrar) har jag börja att planera inför nya inköp, bönan växer så fort att nu är alla hennes pyjamasar som vi köpte för inte så länge sen alldeles för små! :O Och bodysarna gå också åt de hållet, storlek 80 här kommer vi! 😄 Det är fascinerande att se hur hon växer, eftersom vi är med henne hela tiden så ser man de ju inte på henne själv men de märks verkligen på hennes kläder! 😄

Och när solen skinner så himla vackert utanför fönstret kan man ju inte låta bli att få alla vårkänslorna att svalla på en gång, nu älskar ju jag pasteller årets alla dagar men speciellt på våren kan man ju inte låta bli att totalt frossa ner sig i dem! 😃 Finns sååå himla mycket fint, våren är verkligen min favorittid att handla kläder!  😃

Så här kommer ett kollage från esprit över hur jag vill att min lilla bönan ska se ut i vår! Kärade helt ner mig i de guldfärgade stjärnorna som jag dessutom tror skulle matcha perfekt till både Andaluz sjalen och min nya snygging som är på väg(men mer om den sen 😉), gold is in my mined at the moment skulle man kunna säga! 😉 De och gammelrosa är nog mina favoritfärgen för stunden, jag vet gud vad flickigt av mig, men ärligt talat tror jag bönan äger en rosa body, ett par rosa byxor, en rosa yttertröja och en massa rosa strumpor, resten är helt orosa så borde ju vara helt okej att rosa till de lite nu väl?! 😂