Ibland så!


AndaluzEir - 1 (5)Hejsvejs underbara läsare!

Nu så, hjärnkontoret har helt loggat ut så jag passar på med en liten update innan sängen kallar! 😉 Livet bara svishar förbi bönan växer och frodas, hon är helt underbar och jag känner hur jag kanske tar i lite för mycket för en liten chans att spendera extra tid med mitt lilla guldkorn, men hur låter man bli liksom?

Stashen förändras snabbt, denna underbara dyra hobby är verkligen något som blivit en blixtsnabb passion, jag kan inte låta bli att älska dem alla!! 😄😍

Men nu är de iaf bara fyra och de är fyra riktiga guldklimpar!! Två som är väl inbrutna och supermjuka, och två nya som jag har börjat inbrytningsprocessen på, jättejobbigt eller inte hihi, förutom att knyta, tvätt, stryka är att sitta på dem i soffan ett jättebra sätt för inbrytning, och perfekt för multitasking då det inte tar någon tid från mina studier! 🙂 Plus att jag får något vacker att titta på när jag sliter med studierna! 😉

Dock får ni se stashen i ett annat inlägg för jag har inga bilder på den sen den senaste blev såld. 😛

Studierna går framåt, har bara två uppgifter kvar så kan jag äntligen börja sänka tempo till normal nivå igen, de ska bli såååå skönt, har varit lite föööör mycket de senaste veckorna, både men extra mycket studier och extra mycket stall, känns som kroppen bara orkar så mycket speciellt som bönan tyckte de var en bra period att sluta sova något större också! 😛 Men nu har hon kommit på att sova är bra igen, så nu vaknar vi bara en gång per natt, de är alldeles lagom! 😀

Jisses detta inlägg började jag med i söndags men nu ska jag väl ta och bli klar någon gång! 😛

Nu ska jag hugga tag i sista uppgiften för veckan sen ska jag förhoppningsvis kunna hinna med normala saker igen! 😉