En dag i Stockholm


stockholm.ballbreaker

Det har varit lite ödsligt här inne de senaste veckorna, liten gick in i ett nytt utvecklingssteg, började sova sämre och tappade helt lusten på att mammsen slänger upp henne på ryggen för att prova nya knyt! Dessutom med sista veckorna på terminen har de var väldigt hektiskt att hinna få klart allt, storhelgerna har verkligen tagit en stor bit ur min tidsbudget av någon konstig anledning tycker ändå inte vi gjort så mycket men blivit en del unnade och en och annan undanflykt med att det är snäckas allra första ju då måste ja ju vara med! 😉 Mysigt värre men då blir de lite mycket att göra efter jul! 😉

Dessutom har jag haft lite att pilla med för att få ihop den nya terminen också, var ju ute en dag för sent för att ansöka i höstas men de löste sig helt perfekt, dock kan jag nog inte ha lika stort flyt denna termin med att slippa åka till Stockholm en enda gång, men lite coolt att ha varit heltidsstudent hela höstterminen i Stockholm utan att behöva åka dit en enda gång och då var ändå bara två av kurserna på distans när jag sökte in! 😉 Men denna terminen har jag ju examensarbetet framför mig och då ska det ju både redovisas och argumenteras för så denna gången kommer jag nog tyvärr inte undan! 😛

Känns lite jobbigt att ens tänka på att jag kan bli tvungen att lämna bönan kanske så länge som en hel dag! Det allra bästa hade ju varit om vi kunde åka upp tillsammans, så de blir lite som en minisemester, de hade ju varit otroligt härligt! Att kanske få möjlighet att se lite av storstaden igen, har ju sett den mitt i smällkalla vintern lagom deppig när jag gjorde lumpen, men tror framåt vårkanten ihop med min älskade familj är den nog trevligare! 😉 Finns ju så otroligt mycket man skulle kunna göra, visst jag skulle ju få vara i skolan på dagen men vi skulle ju kunna äta på någon mysig restaurang efter skola och sen kanske hitta på något kul, tex gå till BallBreaker och spela lite bowling eller biljard, var evighet sen jag spelade biljard sist, vi hade ett biljard bord när jag bodde hemma, då spelade vi hur ofta som helst superkul, dock var rummet lite för litet så det var spännande värre i vissa läget! 😉

Och hur mysigt hade de inte varit att avsluta hela kvällen på ett mysigt hotell och bara njuta av lite ytor som inte är överfyllda med leksaker? 😉