30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 21


21DoubleRebozo - 3

21DoubleRebozo - 1

21DoubleRebozo - 2

Gah vad krångligt de börjar bli, har en liten stumpa som helt har tröttnat på att bli uppknuten på ryggen så de tog ett antal försök innan jag fick upp henne utan stortjut och vad gör jag då jo jag startar kameran själv vilket för att skärpan blir heeeelt fel så videon blev suddig som sjutton! 😝 Så smart känner jag! Så de fick bli en ny video men snäckedudel var verkligen inte på snällhumör så det blev en väldigt snabb variant! 😝 Här kan ni se den, länk!

När man har en trea är det väldigt viktigt att man får sjalen precis rätt annars blir det antingen lite tajt att knyta eller så har man en knut i midjan vilket är mindre skönt! 😝Provade båda varianterna! 😉 Men för min del spelar de ingen roll, trots att bebis hamnade lite långt ner kände jag direkt att detta inte var ett knyt för mig, bröstpasset är sjukt oskönt och trots ett rejält sätet från början hade bönan poppat de ordentligt när jag tog ner henne efter knappt tio min. 🙁 Tror morgondagens variant bli bättre, den ska göras med en längre sjal och fler benpass! 🙂 Hoppas bebis är på bättre humör imorgon också! 😉