30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 19


19DH-rebozo - 1

19DH-rebozo - 2

19DH-rebozo - 3

19DH-rebozo - 4

19DH-rebozo - 5

Dagens knyt DH rebozo, blev ett knyt som jag känner att jag nog får träna på för att få till, tyckte inte själv det var någon höjdare, och inte så stor skillnad mot många andra, lite som en rrrr fast utan benpass men liten älskade det, speciellt att hon kan få armen fri var nog en riktig höjdare så detta kommer nog bli välanvänt! 😉 Här kan ni se knytet, länk!

Förhoppningsvis känns de bättre för mig vid en bättre knytning, kände att spänning nog är extra viktig i denna och den blev ingevidare idag! 😛  Håller också tummarna att det blir bättre med min andra kortsjal som har lite bounce i sig vilket gör den lättare att spänna än denna som är helt stum, men valde denna för att den är lite glidigare vilket gör de lättare att dra upp det andra lagret över ryggen! 🙂 Det är inte helt lätt att få till den perfekta sjalen till alla knyt! 😉

Imorgon är det dags för shepard´s Carry, det är ganska likt detta men med två axelpass får se om liten gillar de lika bra som detta, håller tummarna! 😉