30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 18


18-DH-seawater - 1

18-DH-seawater - 2

18-DH-seawater - 3

18-DH-seawater - 4

Ny dag och nytt knyt, eller nytt och nytt dagens knyt är en variant på gårdagens, DH saltwater, det blev ett väldigt vackert knyt om än lite ospänt, lika bekvämt som gårdagens men lite krångligare att spänna, dock känner jag att jag börjar bli väldigt bra på att få upp bönan på ryggen nu! 😀 Och hon är så himla snäll, sitter bara där bak och är söt som socker! 😍 Här kan ni se oss, länk!

Att knyta bakom ryggen var dock helt omöjligt, fick tillslut be sambon att knyta åt, men blev rätt skönt att ha knuten där bak så borde kanske träna på att få till det ordentligt! 😉 Men de märks att detta knyt egentligen passar bättre att göra med en sjua och knyta fram istället, men någon sån äger jag inte! 😛

Men detta är ett knyt jag kommer ta till när vi ska bort eller vid fototillfällen då det är så vacker men annars kommer de nog bli vanlig DH är lite för lat! 😉

Imorgon är det dags för DH rebozo, ska bli trevligt att knyta med en kort sjal igen. ☺️