30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 17 2


17-DH - 1

17-DH - 2

17-DH - 3

17-DH - 4

Idag var det dags för DH, Double Hammock, har hört mycket om detta knyt men inte vågat ge mig på det då jag trodde det skulle vara superavancerat, det var de inte, ganska enkelt faktiskt, utom att slänga upp sjalen på ryggen, det är verkligen inte enkelt! 😛 Sätet blev kanske en aning grunt men för att vara mitt första försök är jag faktiskt riktigt nöjd, och de var bebis med, hon började nästan gråta när jag tog ner henne igen, jätteskönt satt hon där bak! 😀

Men i dagens video kan man verkligen se tydligt varför jag inte får spänt mina knyt så bra, för så fort jag börjar spänna kommer underläppen fram! 😛 Här kan ni se dagens video, länk.

Detta knyt kommer nog också bli en av mina nya favoriter, så fort mina armar blir lite längre så jag inte har såna problem att få runt sjalen! 😛 Imorgon är det dags för en DH variant, det blir lite klurigt då de jag hittat ska göras med en size 7 eller 4 och de är typ de enda storlekarna jag inte har!! 😛 😛 Måste nog köpa en sjal till! 😉


2 tankar om “30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 17

Kommentarer är stängda.