30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 16


16rrrr - 1

16rrrr - 2

16rrrr - 3

Gott Nytt år på er alla!!

Hoppas ni har haft ett underbart nyårsfirande igår! 😀

Själv börjar jag de nya året med andra halvan av wrap challengen! Idag RRRR, Reinforced Rear Rebozo Rucksack, trots sitt långa och krångliga namn ett ganska enkelt knyt, dock lite knixigt att få det bra! Följde denna tutorial, länk, där säger hon att hon föredrar rrrr utan benpass så var ju tvungen att prova. Jag håller inte med henne kan man säga rätt och slätt, i min video gör jag precis det, länk, idag var bönan inte riktigt medgörlig, så hon poppade sätet redan under knytet och efter att jag fixat till det och knutit klart poppade hon de igen! 😛

Så jag knöt om och drog istället sjalen under benet och skapade så ett benpass vilket gjorde de mycket bättre och bönan slutade poppa sätet! 😀 Det är så jag har knutit på bilderna ovan och de är så jag kommer knyta när jag använder knytet i framtiden för de sättet gillar jag skarpt! 😀 Med lite träning tror jag detta knyt kommer bli en ny ryggfavorit! 🙂

Sen har jag nu provat alla olika bröstknyt man kan göra till ryggknyten med kortsjal, i videon kan ni se den knutlös avslutningen, och har kommit fram till att knut vid axel är helt klart skönast, det var oväntat men ett klart faktum gillar inget av de andra avslutet! 😛

Imorgon är det dags att ge sig på DH, Double Hammock det ser ut att vara ett väldigt bekvämt knyt så håller tummarna för det! 😀