30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 15


15rucksack - 1

15rucksack - 2

15rucksack - 3

15rucksack - 4

På årets sista dag kände jag att jag bara var tvungen att använda min glittriga kortsjal! Så denna rucksack blev med en kortsjal variation, TAS(Tied At Shoulder) och med ett Candy Cane Chestbelt(CCCB).  Normalt är den oftast gjorde med en sexa. 🙂

Gjorde först ett vanligt knyt med en knut i midjan vilket var jättebekvämt även om det inte riktigt gick att få spänt ordentligt med den viedon blev pannkaka så fick göra om och gjorde då TAS med CCCB istället! När man ändå får chansen bör man ju passa på att prova massa olika! 🙂 De första blev dock bekvämare så tror jag kommer satsa på de i framtiden iaf, men den andra knytningen blev helt klart snyggare, men tror jag ska försöka mig på en knutlös avslutning nästa gång för jag jag gillar helt enkelt inte varken knutar eller snurrad sjal på bröstet! Här kan ni se knytet, länk!

Kändes också väldigt passande att jag fått gjort hälften av knyten just idag! Resten ska jag ta tag i nästa år! 😉 Återkommer med hela nyårsstassen lite senare! 🙂 Som start på det nya året blir det en RRRR imorgon! 😉 Förklaring får ni då! 😛