30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 14


14bwcc - 1

14bwcc - 2

Dagens knyt, BWCC, Back Wrap Cross Carry, var ganska likt gårdagens bara lite krångligare att få dit, mycket krångligare att spänna och nog gjort för lite större barn för liten kändes lite väl tilltryckt och satt inte alls lika skönt som igår! 🙁 Här kan ni se hur krångligt de var att försöka spänna, länk, och hur min hjärna fick totalstopp så jag kom inte på hur jag skulle få upp sjalen på ryggen! 😂 Lyckades även slå håret i ansiktet på säckedudel ett par gånger också, ops! 😝

Men jag tror det kan bli ett bra knyt om ett halvår eller så när hon har vuxit till sig lite grann, ska nog prova då igen och se om jag kan få till bröstpasset bekvämare då också. 🙂 Men fram tills dess vinner gårdagens SHBC helt klart över dagens BWCC. Men förutom att bröstpassen inte var lika bekväma kändes bebis knappt på ryggen så det är avlastande alltid! 😉

Imorgon är det rucksack som gäller, den har jag provar tidigare men inte fått till så bra som jag velat så de ska bli spännande och se om jag kan lyckas bättre denna gång! 😊