30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 13


13shbc - 1

13shbc - 2

Äntligen var det dags för ryggknyten, detta har jag verkligen sett fram emot, och först ut var SHBC, Secure High Back Carry, och det var inte svårt att förstå varför för detta knyt borde verkligen vara de knyt man ska börja med när man börjar med ryggknyt! Önskade verkligen att jag hade blivit tipsad om att börja med detta för det var otroligt mycket enklare att få till än något annat jag provat! 😀

Visst jag hade behövt spänna till det bättre och få liten lite högre upp men blev ändå riktigt bekvämt och mysigt, och när jag såg hur nöjd och glad liten såg ut på min rygg genom hela knytet blev upplevelsen av det ännu bättre! Här kan ni se knytet, länk! Detta kommer jag absolut göra fler gånger! 👍👍

Imorgon är det dags för BWCC, det ska bli spännande! 😀