30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 11


11hcc - 1

11hcc - 2Nu så är vi igång med utmaningen igen, liten har haft lite tandatrassel med att hon bestämde sig för att de båda första skulle komma på samma gång! 😛 Men nu har de lugnat ner sig lite så jag passar på att knyta upp henne när hon är på gott humör! 🙂

Detta knyt finns de dock inte mycket att säga om, såg så enkelt och mysigt ut på tutorialen jag kikade på, länk, men tyckte de var absolut hemskt, jättesvårt att få till och hur jag än gjorde ville sjalen bara skära in i halsen och så fort jag försökte spänna höll jag på att tappa allt, nä blä detta knyt var inget för oss! Ni kan ju se mitt taffliga försök här, länk.

Hoppas nästa, Coolest Hip Cross Carry är bättre, det är de allra sista höft knytet sen ska vi äntligen ge oss på ryggknyten! 😀 Och då det är ett knyt som man kan göra med en kort sjal kommer ni få sen min fantastisk fina nya sjal imorgon! 😀