30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 10


10poppinshipcarry - 1
10poppinshipcarry - 2
Tionde dagen på 30 Days 30 Carries Wrap Challenge, Poppins Hip Carry!
Sjal Woven Wings Stockinette size 5
 
Detta knyt var ganska likt gårdagens, kanske lite svårare att spänna, och jag fuskade och förknöt det då min bebis inte är så road av att hänga på min arm medans jag klyddar. 😛 Tror en fyra hade varit en perfekt längd för detta knyt eller kanske till och med en trea, har en på väg som jag tänkte prova med nästa vecka! 🙂 Så här såg de ut när jag knöt, länk.
 
Men de var väldigt bekvämt och bebis tyckte hennes lilla ficka var väldigt mysig. 🙂 Så ännu ett positivt höft knyt till! 🙂 Imorgon är det dags för de nästsista höftknytet, Hip Cross Carry, gillar verkligen Front Cross Carry så hoppas jag kommer gilla detta lika mycket! 😀