30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 9


9robinhipcarry - 1

9robinhipcarry - 2

Nionde dagen på 30 Days 30 Carries Wrap Challenge, idag var det dags för Robin’s Hip Carry!
Sjal Artipoppe Dark Gray size 6(snart kommer den få ett lillasyskon, sjalen alltså 😉 )

Första höftknytet som faktiskt imponerar oss, bekvämt, avlastade, lättare att spänna och bebis var helnöjd! 😀 Jag gjorde lite fel på slutet vilket gjorde att knytet kanske inte blev helt hundra, det kunde också ha blivit bättre spänt, men det var väldigt skönt iaf. 🙂

Här kan ni se hur jag knyter, länk!

Gjorde en reinforced varian som vanligt, gillar verkligen reinforced, fast i detta knyt kan bebis varit lite liten för det, blev väldigt mycket tyg vid benen så de stack nästa rakt upp! 😛 Men detta knyt får absolut tumme upp, som jag kommer göra fler gånger, nästa gång ska jag nog dock prova utan reinforced. 🙂

Imorgon är det dags Poppins Hip Carry, det ska bli spännande! 🙂