30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 8!


8rebozoHip - 1

8rebozoHip - 2

8rebozoHip - 3

Jisses vilket trassel detta knyt har inneburit! Först dog kamerabatteriet igår och blev inte färdigladdat förrän jättesent, sen blev bebis helt vansinnig så bilderna blev pannkaka och lyckades dessutom kräka chokladmjölk på sjalen så den vart tvungen att tvättas och ligger fortfarande blöt så fick byta sjal för ett nytt försök och kunde fotografera, men bebis blev snabbt väldigt arg och knuten var sjukt obekväm varje gång så kan ju säga med en gång att detta knyt kommer aldrig bli någon hit för oss, dessutom hade det passat bättre med en tvåa(typ enda storleken jag inte har :P).

Det är ett ganska enkelt knyt, men med slipknot är det faktiskt rätt knöligt att tajta till sjalen med! 🙁 Här kan ni se hur knöligt vi tyckte detta knyt var, och ja jag började knyta knuten åt fel håll först! 😛 Länk.

Superbesviken, hoppas nästa höftknyt blir bättre, Robins Hip Carry, tänkte försöka prova de idag med, men har en temperamentsfull bebis så vi får se om hon verkligen vill sitta på min höft igen idag! 😉