30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 5!


kangaroo - 3

kangaroo - 2

kangaroo - 1

Nu så, idag var axeln bättre så nu gjorde vi ett nytt försök, eller tre.. Hade stora problem att behålla sätet när jag spänner, och råkade nog få henne en aning högt upp. 😛 Men när de väl var på plats blev det otroligt bekvämt! 😀 Trots inte helt hundra spänning kändes bebis tyngdlös! 😀 Bra betyg, och med lite övning kan nog detta knyt bli en favorit! 😊

Då jag tycker vanlig kangaroo känns lite för svajig tänkte jag att jag skulle prova en reinforced kangaroo istället, det var lättare sagt än gjort, i videon jag följde, länk, fick hon det att se så himla enkelt ut, de är det inte riktigt, kändes som jag hade tyg överallt!! 😛 😛 Men när jag väl fick till det satt hon som en smäck iaf! 🙂

Här kan ni se mitt kaotiska försök, länk! 😛 Bebis tränade röstresurserna så byte ut henne mot lite skön Bryan Adams istället! 😉