30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 4!


scc - 1

scc - 2

scc - 3

Har fått hem en ny älskling idag så detta knyt blev lite senare än innan! Men nu så, idag var de dags för Scc, Short cross carry.

Jag har provat detta knyt ett par gånger och provade även när vi gick till föräldramöte på bvc idag, men aj vad inte skönt de blir, bär hela tyngden över skuldebladen och inte som igår när det blev hela ryggen! 🙁 Dock kan nog lite av skulden ligga i att jag har en för stor ring så det går inte så bra att spänna men tror inte de hjälper så mycket ändå!

Så detta knyt får tumme ner av mig även om bebis faktiskt vart väldigt nöjd med det alla tre gånger jag använt de, sov till och med riktigt gott en av gångerna! 🙂

 

Här kan ni se hurdåligt det går att spänna när man har en för stor ring, länk 😛

Imorgon blir det extra spännande, då kommer ni få se min nya otroligt vackra sjal som ligger och torkar nu och då är det dags för kangaroo-knyt, det har jag bara provat en gång så de ska bli superspännande! 😀