30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 3!


fcc - 1

fcc - 2

fcc - 3

fcc - 4

Dag 3 och idag var de dags för front cross carry, fcc, eftersom jag inte haft en långsjal förrän nu är även detta knyt helt nytt för mig, något som jag verkligen gillade var att detta knyter man fram istället för bak som man gör med fwcc, vilket var väldigt skönt då jag har svårt att nå och se vad jag gör när jag knyter bak! 😛 Jag följde denna video idag, länk, gillar verkligen henne förutom när hon säger att man ska ta sig tid att spänna ordentligt, hur många har så tålmodiga bebisar att man kan de??

Men i detta knyt krävs det en del spännande för att få det bra, men det tror jag bara är en vanesak men idag tog det en del tid!

Som ni kanske kan se här, länk,  har en hel del kvar som skulle kunna spännas mer men trots inte helt hundra knallade vi en halv mil utan att få ont någonstans och liten sov väldigt gott nästan hela promenaden! 😀 Otroligt skönt knyt för oss båda och då de är två lager behövdes inga extra kläder mer än mössa, halsduk, vantar och strumpor! Tjocka tröjor och overaller fick stanna hemma! 🙂 Så detta knyt kommer nog hamna bland favoriterna, speciellt på lite längre promenader!

Imorgon blir det SCC, Short Cross Carry, den har jag provat en gång innan men de gick ingevidare så ska bli spännande att se om det blir bättre denna gång! 😄