30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 2!


semi-fwcc - 1

semi-fwcc - 2

Idag är det dags för de andra knytet, semi-fwcc, detta har jag aldrig provat innan så det var väldigt spännande, kollade genom youtube klippet ganska många gånger innan jag provade själv. 😉 Det var riktigt klurigt att få till, första försöket gick helt åt pipan, och jag tycker nog min sjal var i kortaste laget, tror jag ska prova att göra det med min fyra när den kommer, vill gärna kunna förknyta slip-knoten innan jag stoppar ner liten, smidigare så! 🙂 Här kan ni se knytet, länk.

Men när jag väl fick dit henne kändes de otroligt bra, liten var helt tyngdlös trots att man bara har sjal på ena axeln, så väldigt glad att jag provade detta knyt kommer nog faktiskt göra om det ikväll igen till kvällspromenaden! 🙂 Det kan man kalla bra betyg. 🙂

Imorgon är det dags för FCC, front cross carry, har bara provat en kort version av detta så ska bli spännande, och de kan jag dessutom knyta med min nya vackra ap. 😀