30 Days 30 Carries Wrap Challenge -Day 1!


fwcc - 1

fwcc - 2

fwcc - 3

Denna vecka har jag börjat med en utmaning, ska göra 30 olika knyt på 30 dagar, detta för att jag känner att jag fastnat lite i mitt knytande blir samma knyt varje gång, enda skillnaden blir om jag tar ringsjalen istället för långsjalen! 😛 Det kändes som en bra tidpunkt att börja nu också när jag har sjalar i lite olika storlekar, lättare att kunna göra alla knyten då! 😉

Först ut är de allra vanligaste knytet, FWCC det är de knytet de flesta börjar med och också de knytet jag brukar använda med lite variation. 🙂 Jag brukar göra det med en twist under rumpan som i denna video, länk, men har märkt att liten inte verkar riktigt komfortabel med den så struntade i den idag och hon slocknade ovanligt snabbt så kommer nog fortsätta utan twist i framtiden! 🙂

Gjorde en film över knytet, länk, mest för att själv hur jag knyter och vad jag kan göra bättre men också för att visa hur en helt vanlig mamma knyter för att sänka prestationskraven för alla knytande mammor! 🙂

Imorgon blir det Semi-fwcc, den har jag inte gjort innan så de ska bli spännande! 😀