Min allra första AP!


ap-wrap - 1 ap-wrap - 2 ap-wrap - 3

Nu så, nu kan jag äntligen skrika eller iaf skriva 😉 ut min hela fantastiska upplevelse i lördags!! 😀 Idag kom den! Som titeln kanske avslöjar har jag precis fått hem min allra första AP, för er oinvigda står AP för de lyxiga sjalmärket Artipoppe! 😃

Trodde inte jag skulle ha en chans att få en AP like ever! Denna sjal kostar liksom fruktansvärt mycket, typ fyra gånger mer än jag någonsin lagt på en sjal, så min ekonomi skulle aldrig tillåta det! Men i lördags vann jag en!! 😱😃😂 Kan fortfarande inte förstå hur jag kunde ha sån tur! 🍀 Haha ni skulle sett mig i lördags, dansade och skuttade runt som en liten galning! 😛

Och hela denna veckan har jag väntat på att den ska komma, brevbäraren har nog känt sig lagom uttittad! 😉 Så igår kom den äntligen och jag kan förstå varför den är så dyr, för den osar verkligen lyx, är otroligt härlig att sjala med och väldigt enkel att få till bra knyt med! 😃😍

Detta är en AP dark gray, var lite orolig att den skulle vara lite för färglös för min smak, men på något vis är den otroligt färgrik(jag vet de låter knäppt men kan inte förklara) och helt perfekt! 😃 My mr dark gray! 😜 Bärbilden kommer när liten vaknat. ☺️