Dagen efter första advent!


advent - 1 (1)God morgon underbara världen!

Idag är jag dansande glad, denna helg har förvisso varit både väldigt uppåt och väldigt neråt, men idag är det måndag och denna dag kunde inte börja bättre, fick precis återkoppling på en uppgift och jag fick ett A på den!! Tror aldrig jag fått ett bättre betyg än B innan så det känns otroligt bra!! 😀 😀 Dessutom fick jag lämnat in en uppgift igår kväll också så är den bara godkänd är den kursen avklarad! 😀 Känns otroligt bra! 🙂 Den kunde antagligen blivit liite bättre, men liten snäckedudel glömde sova och blev så övertrött att vi hade ett väldans sjå för att få henne att lugna ner sig, och när hon väl somnade, sov hon aldrig tillräckligt länge innan hon vaknade igen så de blev aldrig riktigt bra förrän vi fick henne att sova för natten, men efter 8 timmars nattsömn är hon pigg och glad igen! 😀 Men har aldrig sett henne så arg och upprörd innan! :O Så memo till mig själv, se alltid till att ha en extra dag för uppgifter ifall de skulle krisa! 😉

Sen hände en otroligt rolig sak också i lördags men den väntar jag lite med att berätta om tills den har kommit! 🙂 Men det var verkligen ett true happiness-moment! 😀