Golvvärme = golvmys!


babygymMed golvvärme hade kanske babygymmet varit lite mer poppis!  😉

På vintern när jag var liten och hemma hos min pappa brukade jag ofta ligga och värma mig på golvet i badrummet, han har golvvärme där inne och tämligen småkyligt i restan av huset så det var väldigt mysigt att ligga där inne och värma mig! 😉 Även huset vi bodde med mamma när jag var mellan 8 och 12 år hade golvvärme i biblioteket, där var de i ett vackert stengolv, det var också otroligt mysigt, och kanske också lite mer normalt ställe att ligga och mysa på golvet på! 😉

Så när vi väl skaffar oss ett litet hus i framtiden(förhoppningsvis inte allt för långt in i framtiden ☺️) kommer golvvärme ligga högt upp på önskelistan! Det bästa hade såklart varit att hitta ett hus som redan har golvvärme, men annars finns gäller det att läsa på och hitta bra lösningar som passar just oss, hittade en del matnyttig information om vad man borde tänka på genom Polarpumpens blogg,  här hittar du inlägget om vad man ska tänka på när man lägger in golvvärme. 😊

Läste vidare till Polarpumpen.se men dem säljer inte golvvärme själva,  utan dem säljer luftvärmepumpar mm, svårt att säg om de kan bli aktuellt i framtiden men det var intressant att läsa om miljövänliga alternativ och energi-effektivitet.

Detta med golvvärme är något som jag verkligen skulle vilja att snäckedudel också kan få härliga minnen av under sin uppväxt på samma vis som jag själv fått, så de förtjänar en del planerade för att få de perfekt. ☺️ Men då får vi få fart på flyttplanerna först, så fort jag är klar med studierna! 😊