Ensam hemma!


homealone - 1

homealone - 2God kväll världen!

Ikväll är jag ”ensam hemma” haha när jag tänker efter är jag inte särskilt ensam, egentligen är det sambon som är ensam iväg för jag är helt inbakad med sällskap! 😉 Men okej jag har iaf inget sällskap som prata(inte för att sambon gör de heller så mycket! 😉). Har spenderat typ hela dagen med att plugga och grubbla, har kommit en bra bit med studierna 😊 , sämre har de gått med grubbleriet, känns som jag aldrig kommer komma någon vettig stans med det..

Det är min lilla häst jag grubblar över, på något vis känns de som utgifterna för henne bara ökar för varje dag(okej kanske en aning överdrivet) men som de är just nu tar hon ca 1/3 av mina inkomster, minst. Men hon är så himla pigg, glad och fräsch att de känns helt sjukt att tänka på att låta henne somna in.😭Longerade henne i lördags för att hon blivit lite skogstokig när hon ska in, och hon gick så himla fint!

Julklappar får de helt enkelt bli hemmasytt i år och satsa på roligare nästa år! 😛 Nu ska jag passa på att plugga vidare så länge snäckedudel sover gott här vid min sida! 😊