Tårtor och paket!


1980168_10204491547161230_5774228909071264055_o

tarta - 1

Tårbordet kan man kalla välfyllt, sambon var rädd att vi skulle ha för lite…. Man kan ju säga såhär, våran frys är nu sprängfylld.. 😉 Tårtorna var hemma gjorda och jag måste säga med tanke på att det var första gången vi gjorde tårtor blev de himla bra. 😀

presenter - 1Något annat som också blev väldigt sprängfullt var presentbordet, våra gäster var verkligen otroligt generösa!! Det tackar vi alla för, speciellt bönan tyckte det var väldigt spännande med alla roliga presenter! 😀 Ja sambons barnsliga entusiasm för att få öppna presenterna ska vi kanske inte nämna! 😉 Själv är jag ju så himla sentimental att jag blev som allra lyckligast över presenten vi fick ute på parkeringen innan själva kalaset av min äldsta storasyster, mina gamla tavlor som mamma målat som snäckedudel nu kan ligga och kika på vid varje blöjbyte! 😍

tavlor - 1

Lärdom till fler gånger, mindre kakor, och större bil, var precis så vi fick med oss allt hem! 😉