Titta vad jag har gjort!


home-sewd - 1Med en hobby att scora scarppacks har man ju inte råda att köpa kläder till sitt barn så då får man sy det själv, haha nej men det är ju halva grejen med scarpsen, att få sy massa fint! Och myssen blev jag väldigt nöjd med, himla tur de för den bråkade jag mycket med innan jag fick rätt på! 😉 Liten har börjat dregla en hel massa så dregglis-behovet har ökat kraftigt så det blev en hel drös såna också! ☺️

Igår fick jag även en hel hög med hästtyger så nu ska de bli hästar på allt(nejdå jag trycker inte alls mitt hästintresse på min bebis 😉 ) en dregglis, en mössa och en kudde ska de iaf bli, kanske även en liten filt, sen får vi se. 🙂 Min fantastiska sambo fixade min gamla symaskin så nu kan den sy sicksack igen så finns de inga gränser för vad jag kan skapa! 😄