Livet myser vidare!


Här fortsätter vi mysa runt i våran härliga bebisbubbla, vet inte hur många gånger jag tänkt att vi har den snällaste bebisen i hela världen! ☺️ De största problemet för dagen är typ att hon låter oss sova för mycket, skäms nästan för att säga det! 😂 9,5 timme fick vi i går natt, och då får jag huvudvärk! 😂😂

Vi fick en ny soffa av min supersnälla mamma, de behövdes verkligen då den vi hade innan började ge upp ganska grundligt, ryggkuddarna sjönk ihop fram ögonen på en typ, spelade ingen roll hur mycket man puffade och fluffade! 😜 Och sitt kuddarna ska vi inte prata om. 😝

Jag glömde bort att dra bort för elementet när jag mätte så den blev liiite stor men de gör ingenting för soffa är helt underbart skön att mysa i! Går till och med att liggamma i den, så bred är den! 😄😍

scrap-pack - 1

scrappack - 1I den pysslar vi med våra nya hobbisar, älsklingen spelar tevespel och jag scorar scrappacks! 😅 När man köpt ett antal sjalar och inte har finanser eller behovav fler(man kan inte rättfärdiga att köpa ännu en sjal för närmare 2000:- snarare 😉 ) få man hitta andra saker som är billigare så man kan fortsätta stanna i hobbyn! 😉 Då är scrappacksen underbara, dessutom är de superroligt att de är små överraskningar i varje pack! 😄😍